2021 Mercedes EQS bugün tanıtılıyor: Canlı yayını kaçırmayın!

2021 Mercedes EQS bugün tanıtılıyor: Canlı yayını kaçırmayın!

 

Türkiye saati ile 19:00’da örtüsü kalkacak.

Mercedes’in elektrikli girişimlerinin en önemli temsilcisi olan EQS, bugün akşam saat 19:00’da düzenlenecek canlı yayın ile tanıtılacak. 2019 yılında karşılaştığımız Vision EQS konseptinden beri merakla beklediğimiz modelin örtüsü sonunda kalkıyor.
Zaman içerisinde pek çok kez görüntüleme fırsatı bulduğumuz EQS’in teknik kapasitesinin büyük bir kısmını da biliyoruz. Alman marka daha önce yayınladığı görseller ile teknoloji harikası aracının kabinini gözler önüne sermişti. Stuttgartlı’ya göre EQS’in “direkt” rakibi bulunmuyor. Öte yandan pek çok markanın yakın zamanda bu segmente giriş yapacağı kesin.

Galeri: Mercedes-Benz EQS Teknik Özellikleri Açıklandı

Daha önce de belirttiğimiz gibi EQS’in teknik detaylarının büyük bir kısmı önceden açıklanmıştı. Bu detaylar arasında en çok dikkat çeken detay, aracın 770 kilometreye ulaşan menzili olacak. 330 ve 520 bg güç arasında değişen farklı versiyonlara sahip olacak modelin en güçlü türevi, AMG logosu taşıyacak.
Bunu da oku Mercedes-AMG One’dan yeni casus fotoğraflar geldi ⠀ Bu gördüğümüz Mercedes-AMG C63 prototipi mi? Bugün tanıtılacak EQS’in ardından gözlerimizi EQE’ye çevireceğiz. Sonbahar aylarında gelecek ikinci elektrikli model, çok daha uygun fiyata satışa sunulacak. Bununla birlikte iki aracın da SUV versiyonlara kavuşacağını belirtelim. Mercedes daha sonra gözlerini ürün gamındaki diğer modellerin elektrikli versiyonlarına dikecek.
EQS’in, 15 dakikalık şarj ile tam 300 kilometre menzile kavuşabildiğini de belirtelim.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir