2021 Mercedes SL Serisi, kamuflajlarını azaltmaya devam ediyor

2021 Mercedes SL Serisi, kamuflajlarını azaltmaya devam ediyor

 

300 SL’in “ruhani devamı” son halini almaya başladı.

2021 yılı, Mercedes-Benz’in SL Serisi’ni dirilttiği yıl olarak tarihe geçecek. Yeni nesil modeli tepeden tırnağa yenileyerek karşımıza çıkaracak olan marka, prototiplerin üzerindeki kamuflajları da yavaş yavaş kaldırmaya başladı.
Uzun süredir casuslarımız tarafından yakalanan yeni SL Serisi test araçları artık sahte paneller ve yoğun kamuflajlara sahip değil. Üretim gövdesinin üzerinde ince bir kamuflaj bulunduran test araçları, bize tasarımları hakkında çok daha fazla fikir veriyor.

Galeri: 2021 Mercedes-Benz SL Yeni Casus Fotoğraflar

Örneğin ön kısımda ızgaranın büyük bir kısmını görme şansımız oluyor. Aynı şekilde tamponun altında bulunan difizör de kamuflajdan kurtularak karşımıza çıkan detaylar arasında. Arka kısımda bulunan ve gözlerimizi yanıltmak için kullanılan sahte spoiler kaldırılmış. Bu değişimin,  SL Serisi’ne çok daha pürüzsüz bir görünüm kazandırdığı da ortada.
Yeni SL Serisi’nin orijinal 300 SL’i taban alacağını daha önce pek çok kez sizlerle paylaştık. Bu tasarımı modern güç üniteleri ve sürüş teknolojileri ile birleştirecek olan model ailesi, AMG’nin resmi olarak üretimine katıldığı ilk otomobil olarak da Mercedes tarihine adını altın harflerle yazdıracak. Pek çok AMG logolu motora kavuşacağı söylenen araç, plug-in hibrit türevine de merhaba diyecek.
Bunu da oku ⠀ Mercedes-Benz EQA ve EQB’den cesur pozlar! Mercedes, geçtiğimiz yıl 2 adet SLS AMG modeli satmayı başardı Adının SL73e 4MATIC+ olacağını düşündüğümüz bu model, çift turbolu bir V8 ile elektrikli bir güç ünitesini kombine edecek. Toplam gücü 800 bg’i aşacağı iddia edilen bu ünite tam 1.000 Nm tork çıkışı da sağlayacak. Hibrit modelin hemen altında bulunacak SL63 ise sadece içten yanmalı motor kullanarak 620 bg güç elde edebilecek.
Şimdilik çıkış tarihi hakkında net bir şey söylemek oldukça zor. Fakat yeni SL Serisi’ni yılın ortalarında görmeyi bekliyoruz

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir