2021 Mitsubishi Outlander, 17 Şubat’ta Amazon Live üzerinde tanıtılacak

2021 Mitsubishi Outlander, 17 Şubat’ta Amazon Live üzerinde tanıtılacak

 

Merhaba arkadaşlar kutu açılışı videomuza hoş geldiniz.

Yeni Mitsubishi Outlander yakın zamanda bizlerle olacak. Resmi tanıtım tarihi 17 Şubat olarak belirlenen modelin yeni teaser’ları, casus fotoğrafları hatta sızıntı görüntüleri bile elimize ulaşmış durumda. Fakat Japon marka, çok farklı bir lansman planlayarak modele olan heyecanı artırmak niyetinde.
Amazon ile el sıkışan Mitsubishi, 17 Şubat’ta tanıtacağı SUV’sini dünyaca ünlü e-ticaret sitesi üzerinde yapacak. Yukarıda görebileceğiniz teaser videoda Outlander’ın Amazon logoları ile dolu bir kutunun içerisinde beklediğini görebiliyoruz. Türkiye saati ile sabah 02:00’da açılacak bu kutu, Amazon Live üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Galeri: Mitsubishi Outlander Yeni Casus Fotoğraflar

Amazon Live’ın yöneticisi Munira Rahemtulla: “Kullanıcılarımızı şaşırtacak ve mutlu edecek tecrübeler yaratma konusunda ısrarcıyız. 2021 Mitsubishi Outlander’ı Amazon Live üzerinden tanıtmak da kullanıcılarımızı direkt olarak otomobil fuarlarına götürmek ile eşdeğer olacak. Bu işbirliği sayesinde kullanıcılarımızı farklı markalar ile de buluşturabilmeyi amaçlıyoruz.”
Böyle bir plan haliyle akıllara YouTube’un meşhur kutu açılış videolarını getiriyor…
Bunu da oku Mitsubishi’nin yeni elektrikli crossover’ı böyle görünebilir 2021 Mitsubishi Outlander’dan yeni teaser’lar geldi Gelelim Mitsubishi Outlander’ın detaylarına… Aralık ayında sızıntı fotoğrafları elimize ulaşan model selefine göre çok daha yenilikçi bir tasarım ile gelecek. Dizayn anlamında Engelberg Tourer’e bir hayli benzeyecek Outlander, omurgasını da Nissan Rogue ile paylaşacak. Platform kardeşinden motor seçeneklerini de alması beklenen model, ilerleyen günlerde hibrit versiyonuna da kavuşacak.
Mitsubishi Outlander, tanıtıldığı gün Türkiye sayfalarında yerini alacak. Aracın detaylarını öğrenmek için bizleri takipte kalmayı unutmayın.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir