2021 Nissan Z’nin mavi renkli kabini sızdırıldı!

2021 Nissan Z’nin mavi renkli kabini sızdırıldı!

 

İç mekân henüz tamamen üretime hazır görünmüyor.

Nissan Z Club adlı forum sitesine yüklenen bir fotoğrafta yeni nesil Z modelinin kabinini görülüyor. Kareyi yakalayan arkadaş elini titrettiği için bulanık çıkan görseldeki 400Z (isim henüz kesin değil) mavi döşemeleriyle dikkat çekiyor.
Forumda orijinal 240Z’ye gönderme olarak yorumlanan mavi rengin görüldüğü koltuklar sanıyoruz ki üretime hazır değil çünkü merkezdeki süet döşeme ve köşelerdeki deri göze sahte geliyor.

Galeri: Nissan 400Z iç mekân casus foto

Kaldı ki kabinin geri kalanı da bayağı dandik plastiklerle döşenmiş gibi duruyor. Sanıyoruz ki bu 400Z bir ön üretim prototipi çünkü panellerdeki birleşim yerlerinde de inanılmaz büyük boşluklar göze çarpıyor.

Galeri: Nissan Z Proto gerçek dünya görselleri

En azından konsol düzenini yorumlayabiliyoruz. Merkeze gömülen multimedya ekranının üzerinde klima çıkışlarına yer veren Nissan ekibi, sürücüyü zorlamamak adına monitörü biraz yukarı ve sola açılı yapmış. Bu arada göğüs bölümünün üstünden çıkan 3 göstergeyi de söylemeden geçmeyelim.
Henüz arayüzün nasıl olduğunu bilemiyoruz ancak sürücüler, 400Z’lerinin bilgilerini dijital bir gösterge paneli üzerinden okuyabilecek.
Nissan Z modelinden haberler Yeni Nissan Z 445 hp gücünde mi olacak? Nissan 400Z, Pathfinder lansmanında gizlice gösterildi! Sızdırılan bilgilere bakılırsa yalnızca Z adıyla gelecek olan yeni coupé’nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başlangıç fiyatı 34.995 $ (günümüz kuruyla yaklaşık 284.684 TL) olacak. Kaputu altında Infiniti Q60 Red Sport’tan tanıdığımız VR30DDTT kodlu, çift turbo beslemeli V6 motor yatacağı söylenen yeni Z’nin 400 bg güç, 475 Nm tork üreteceği söyleniyor. Şanzıman seçenekleri ise 6 ileri manuel ve Mercedes-Benz’den alınan 9 ileri otomatik.
Bir diğer iddiaya göre yeni Z’nin opsiyonel ekipmanları her biri 5.000 $ (yaklaşık 40.675 TL) olan birkaç paket şeklinde satılacak. Type S adlı versiyonun Brembo imzalı frenler, kalınlaştırılmış viraj demiri ve iyileştirilmiş soğutma sistemi içermesi beklenirken Type T’nin deri döşeme, adaptif hız sabitleyici ve ısıtmalı, soğutmalı, elektrikli ayarlanabilir koltuklar sunacağı öngörülüyor.
Yeni jenerasyon Nissan Z’nin 2021 sonunda tanıtılması bekleniyor. Ön üretim modellerinin durumuna bakılırsa bu tahmin kulağa oldukça mantıklı geliyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir