2021 Porsche 911 Targa GTS yeni kabiniyle casuslara yakalandı

2021 Porsche 911 Targa GTS yeni kabiniyle casuslara yakalandı

 

911 S ile GT3 arasına yerleşecek.

En son birkaç ay önce gördüğümüz Porsche 911 Targa GTS prototipi, bu sefer karlı yollarda test yaparken casuslarımızın objektiflerine takıldı. Gövdede herhangi bir kamuflaj yok ancak iç mekânda çeşitli gizleme çalışmaları bulunuyor.
992 jenerasyonu 911 ailesinde S ile GT3 arasını doldurmaya gelen GTS’in teknik verilerini henüz bilmiyoruz ancak geçmiş nesilleri temel alırsak S’e göre biraz daha fazla güç bekleyebiliriz. Sport Chrono paketi, spor egzoz sistemi ve performans odaklı bir dizi donanım, S’te opsiyon iken GTS’te standart pakete dâhil olacak.

Galeri: 2021 Porsche 911 Targa GTS casus fotoğraflar

Daha önceki casus fotoğraflarından farklı olarak GTS, nihayet birbiriyle uyumlu bir jant seti kullanmaya başlamış. Tasarımları Turbo S’in beş çift kollu düzenini andıran jantlar GTS’te tamamen siyahlar.
Casuslarımızın verdiği bilgilere göre Porsche, prototipin kabinini kumaşlar ile kapatmış. Bu da akıllara Alman üreticinin şimdiden makyajlı 911 yani 992.2 için çalışmalara başlamış olabileceğini getiriyor. Fotoğraflarda iç mekân çok net görünmediği için şimdilik aktarabileceğimiz bir yenilik yok.
992 911 ailesi büyüyor Porsche 911’in yeni GT versiyonundan bir ipucu görüntüsü geldi ⠀ Yeni Porsche 911 GT3 Nürburgring’de görüntülendi Yeni 911 GTS her ne kadar güncellenmiş olduğunu düşündüğümüz kabini taşısa da sene içinde yapılacak lansmanda (en azından tahminimiz bu yönde) eski düzenin kullanılacağına eminiz.
Bu arada zaten 2019’dan beridir yollarda olan 992 Porsche 911’in makyajlanmasına da en az birkaç yıl olduğunu söyleyebiliriz. Kaldı ki genellikle makyaj ile yapılan değişimler de göze çok batmıyor.
Bu arada GTS’in ağabeyi 911 GT3’ün bugün tanıtılacağını da not düşelim.

Kaynak:

CarPix

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir