2021 Renault Kadjar’dan ilk casus fotoğraflar geldi!

2021 Renault Kadjar’dan ilk casus fotoğraflar geldi!

 

Yoğun kamuflajına rağmen değişiklikler dikkat çekiyor.

Zorlu bir 2020 yılını arkasında bırakan Renault, beş yıllık “Renaulution” projesi kapsamında eski günlerine geri dönmeyi amaçlıyor. Elektriklendirme planlarını ana odağına alan Fransız marka, efsanevi modelleri Renault 5 ve Renault 4’ü de küllerinden diriltecek. Fakat kısa vadeli planlar arasında Avrupalı ürün gamını tepeden tırnağa yenilemek bulunuyor.
İşte bu planlar kapsamında değişime uğrayacak modellerde sıra Renault Kadjar’a geldi. Casuslarımız sayesinde ilk kez inceleme fırsatı bulduğumuz ikinci nesil Kadjar, soğuk hava testlerine başlamış durumda. Yoğun kamuflajlı olsa da değişen tasarımı direkt olarak göze çarpan model, güncel versiyonuna nazaran çok daha dinamik bir görüntüye sahip olacak gibi görünüyor.

Galeri: 2021 Renault Kadjar Casus Fotoğraflar

Geçtiğimiz hafta tanıtılan yeni Nissan Qashqai’nin platform kardeşi, CMF-C altyapısı sayesinde elektrikli versiyonunun da kapısını açacak. Japon marka Qashqai ailesindeki dizel motorların fişini çekmiş olsa da Renault’dan benzer bir adım beklemiyoruz. Yine de şimdilik net bir şey söylemek mümkün değil.
Yarı hibrit ve hibrit güç seçenekleri ise mutlaka karşımıza çıkacaktır zira Avrupa’daki kısıtlamalar günden güne artıyor. Hatta yeni Kadjar’ın, yaşam döngüsünün ilerleyen safhalarında bir PHEV versiyona kavuşmasını da bekliyoruz. Bununla birlikte Fransız üreticinin, Nissanın “E-Power” adını verdiği motor sistemini kullanıp kullanmayacağı da merak konusu.
Bunu da oku Mikroçip tedariki, Renault’nun da başını ağrıtacak Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Türkiye’de! Casuslarımızın yakaladığı modeller, dış tasarımlarındaki ufak detaylar sayesinde Qashqai’den ayırt edilebiliyor. Öte yandan kabin içerisinde Japon markanın izlerini daha net şekilde alabileceğiz. Kadjar, aynı platform kardeşi gibi büyüyerek gelecek.
Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da aracın testlere başlaması mutlu edici. 2021 yılının ikinci yarısında bizlere merhaba diyeceğine inandığımız ikinci nesil Kadjar, 2022 yılının ilk günlerinde satışa sunulacaktır.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir