2021 Skoda Kodiaq, Çekya’nın otobanlarında yakalandı

2021 Skoda Kodiaq, Çekya’nın otobanlarında yakalandı

 

Matrix LED farlara bakıyor olabiliriz.

2021 yılı Skoda için oldukça büyük önem arz edecek. Önce tamamen elektrikli Enyaq ile bizi karşılayacak Çekyalı üretici, yeni nesil Fabia ve Fabia Combi versiyonları ile de B segmentine hareket kazandıracak. Fakat markanın önündeki en büyük yemek, makyaj operasyonundan geçireceği Kodiaq olacak.
Skoda’nın popüler modellerinden olan Kodiaq, geçtiğimiz hafta Fabia’nın da yakalandığı otoban üzerinde görüntülendi. Tipik bir makyaj süreci geçirecek aracın sadece ön ve arka tamponlarında kamuflajlar bulunuyor. İlk bakışta ön kısımda far takımlarının, matrix LED versiyonlar ile değiştirildiğini görüyoruz.

Galeri: Makyajlı Skoda Kodiaq RS casus fotoğraflar

Görünüşe göre aracın ızgarasında da ufak tefek değişimler yaşanacak. Ön tamponun hava girişlerini biraz daha ön plana çıkartan Skoda mühendisleri, Kodiaq’ın ön yüzüne daha sportif bir hava katmaya çalışıyor gibi görünüyor.
Videonun ilerleyen saniyelerinde görebildiğimiz arka kısımda ise dikkatimizi çeken pek fazla yenilik yok. Stop takımlarının grafiklerini yenileyen marka bu kısımda değişimi minimumda tutarak maliyeti minimumda tutma niyetinde olabilir.
Bunu da oku Yeni Skoda Fabia ilk kez üretim gövdesi ile görüntülendi Skoda’nın yeni otonom teknolojileri ilginç bir takip sistemi içerecek Makyaj operasyonundan geçecek modelin kabini de aynen korunacaktır. Skoda, yeni nesil bilgi eğlence sistemi yazılımı ile güncelleyeceği aracına daha fazla döşeme ve renk seçeneği de getirecek.
Fakat aracın derisinin altında çok daha büyük değişimler bekliyoruz. Yüksek sürüşlü model ilk kez PHEV versiyonuna kavuşacak. Buna ek olarak aracın Kodiaq RS versiyonunun da dizelden, benzinli motora geçiş yapacağı söyleniyor.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir