2021 Subaru BRZ Gymkhana 11 fragmanında görüldü

2021 Subaru BRZ Gymkhana 11 fragmanında görüldü

 

Yanlayan bir Subaru’dan daha iyisi nedir? Yanlayan iki Subaru…

Gymkhana 11, bugün yayına girecek ve Subaru Motorsports USA, Twitter hesabından ufak bir teaser yayınladı. Travis Pastrana’nın ağır modifiyeli WRX STi’ının nasıl olacağı az çok biliniyordu fakat fragmanda bir sürpriz var: 2021 BRZ konuk oyuncu olarak videoya dâhil oluyor.
En yeni Gymkhana bölümünün konusu, Travis Pastrana’nın memleketi Annapolis (Maryland) içinde yaptığı drift şovu. Uçak, motosiklet gibi araçlarla birlikte yürütülen gösteri sürüşünde sıçramalar ve liman kenarında yanlamalar da eksik edilmemiş. Yeni BRZ ise aksiyona STI ile senkron drift yaparak katılıyor.
 Videoya bakılırsa Pastrana, yeni Gymkhana videosunun liman bölümünde Pastrana STI’ı ile atlarken altında bir sürat teknesi geçiyor. Modifiyeli WRX, klip boyunca birçok engelin üzerinden zıplayacağa benziyor.
Pastana’nın özel yapım Subaru WRX STI’ında kaputtan dikey olarak çıkan egzoza sahip elden geçirilmiş Boxer motor, güçlendirilmiş süspansiyon, ultra geniş dodikler, kocaman bir arka kanat ve devasa bir difüzör görülebiliyor.
Videodaki BRZ ise tamamen fabrikadan çıktığı gibi yani stock. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan spor coupé gücünü 2.4 litre hacminde atmosferik, dört silindirli Boxer motordan alıyor. 230 bg (170 kW) güç, 250 Nm tork üretebilen Japon model altı ileri manuel ya da aynı sayıda kademeye sahip otomatik vites kutusu seçenekleriyle geliyor. Rijitliği arttırılan BRZ, bunun sonucunda yalnızca 7,71 kg ağırlaşmış.
Subaru BRZ haberleri 2021 Subaru BRZ 230 bg güçle geldi! Yeni nesil Subaru BRZ, Avrupa’da satılmayacak mı? Yeni Subaru BRZ önümüzdeki yılın sonbahar aylarında satışa sunulacak. Gymkhana 11 sayesinde aracın gerçek dünyada nasıl göründüğünü yaklaşık 1 sene beklemeden öğrenmiş olacağız.

Kaynak:

Subaru Motorsports USA ve Twitter

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir