2021 Toyota Aygo casus fotoğraflarına göre yorumlandı

2021 Toyota Aygo casus fotoğraflarına göre yorumlandı

 

X formlu ızgara yerini daha farklı bir yüze bırakıyor.

Geçtiğimiz hafta Toyota Aygo’nun yeni jenerasyonuna ait ilk casus fotoğrafları sizlerle paylaşmıştık. Prototiplerden birisi yeni Yaris’e benzerlik gösterirken diğeri üretime hazır Aygo parçaları taşıyor gibi duruyordu.
Motor.es adlı internet sitesindeki dijital tasarım sanatçıları, hiç vakit kaybetmeden Japon A segmenti modeli yorumlamışlar. Kısa süre önce Türkiye pazarına da giriş yapan Yaris’i temel alan tasarımcılar, ikiliyi ayırmayı da ihmal etmemiş.
2021 Toyota Aygo render 2021 Toyota Aygo ilk casus fotoğraflar Hemen yukarıda görebileceğiniz casus fotoğrafa bakılırsa Toyota, yeni Aygo’nun dizaynında güvenli bir yol izleyecek. Kamuflajlı prototip güncel Aygo’ya benzer çizgiler ve oranlar taşıyor ancak Japon markanın tasarım ekibi A segmenti modeli yelpazenin geri kalanına uyduracaktır.
Makyajlı Yaris’te ve biraz daha eski Toyota modellerinde kendini gösteren X formlu ön yüzden vazgeçen Japon üretici muhtemelen Aygo’da da sade ve ince bir ızgara ile kaslı duran bir radyatör ızgarasına yer verecektir. Farların ampulleri halojen gibi görünse de üst köşelere LED gündüz sürüş elemanları eklenebilir.
Aygo haberleri Yeni nesil Toyota Aygo ilk kez görüntülendi Yeni Toyota Aygo hibrit sisteme geçiş yapabilir İddialara göre yeni Aygo, ağabeyi Yaris gibi hibrit güç ünitesine kavuşacak fakat giriş versiyonlarında 1.0 litrelik, üç silindire sahip benzinli motorlar yer alacak. Uzun vadede tamamen elektrikli türev de planlanıyor.
Motor.es’in tasarım çalışmasının tutup tutmadığını görmemiz için minimum birkaç ay beklememiz lazım çünkü Toyota, muhtemelen yeni Aygo’yu 2021’in ortasına doğru tanıtacak.

Kaynak:

Motor.es

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir