2021 Toyota Aygo yeni casus fotoğraflarıyla karşımızda

2021 Toyota Aygo yeni casus fotoğraflarıyla karşımızda

 

Buz gibi soğuklarda kumaş tavan ile test yapıyor.

Toyota, 2019’un sonunda A segmenti temsilcisi Aygo’nun en azından bir jenerasyon daha yaşayacağını duyurmuştu. Bundan yaklaşık 1 sene kadar sonra ise Japon küçük kompakt hatchback’e ait Yeni nesil Toyota Aygo ilk kez görüntülendi. Şimdi ise aracı kış testleri esnasında yakaladık.
Casuslarımızın Kuzey Avrupa topraklarında fotoğrafladığı yeni nesil Aygo, artık gelişim çalışmalarında son aşamalara yaklaşıyor. Her ne kadar yoğun kamuflaj detayları görmemizi büyük ölçüde engellese de prototipin üretime hazır far, stop ve gövde panelleri taşıdığını belirtelim.

Galeri: 2021 Toyota Aygo yeni casus fotoğraflar

Dikkat ettiyseniz test aracının tavanı siyah. Ancak bunun sebebi akla ilk gelen çift renk ya da kontrast tavan değil; yeni jenerasyonda opsiyon olarak sunulacak kumaş tavan. Ülkemizde satılmasa da güncel Aygo’lar, hâlihazırda Avrupa’da katlanır kumaş tavan ile alınabiliyor.
Daha önce çıkan söylentilerde Aygo’nun standart bir hatchback düzeninden ziyade yerden yüksek bir gövde ile geleceği öne sürülmüştü fakat prototip gayet normal duruyor. Fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla yeni Aygo, alışılmış formülü ile yola devam edecek.
Yeni Toyota Aygo’dan haberler Yeni nesil Toyota Aygo ilk kez görüntülendi 2021 Toyota Aygo casus fotoğraflarına göre yorumlandı Önceki Aygo’da PSA ile çalışan Toyota, Fransız otomotiv devinin Citroën C1 ve Peugeot 108 gelişimini durdurması üzerine bu sefer tek başına çalışacak gibi görünüyor. Yaşına rağmen hâlâ Avrupa’da 100 bin barajında satılan Aygo’ya olan talebi gören Toyota, “geri çekilmek yerine ileri yönde ilerleme” niyetinde.
İlk aşamada sadece benzinli motorlarla donatılacak olan Aygo, daha sonra tamamen elektrikli versiyona da kavuşacak. Bakalım yeni nesil Aygo nasıl değişimlerle gelecek? Yaris’in fiyatları 200.000 TL barajını geçmişken ve hibrit versiyonu 300.000 TL’den pahalıyken siz Aygo’yu 150.000 TL civarında bir fiyata tercih eder miydiniz?

Kaynak:

CarPix

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir