2021 Toyota Tundra, sızdırılan fotoğraflardan yola çıkılarak tasarlandı

2021 Toyota Tundra, sızdırılan fotoğraflardan yola çıkılarak tasarlandı

 

Sizce nasıl olmuş?

İnternet sayesinde artık çok daha global bir dünyada yaşayabiliyoruz. Dünyanın bir ucundaki haberlere tek tık ile ulaşmak bizim için hayat kolaylaştırıcı olsa da, yeni modelleri daha tanıtılmadan internet alemine sızan üreticiler bu durumdan bir hayli rahatsız. Sızdırılanlar kervanına katılan Tundra da bir süre Toyota’nın başını ağrıtacak gibi görünüyor.
Yine de bu sızıntılar sayesinde aracın tasarımını dijital ortamda hayal etme şansı buluyoruz. Aşağıda görebileceğiniz yeni görüntülerde sahneye çıkarken görüntülenen Tundra’yı esas alan render sanatçılarımız, ortaya hoş bir tasarım çıkarmayı başardı.
 Uzun süredir merakla beklenen yeni nesil model, çarpıcı bir ızgara tasarımı ile gelecek. Gündüz aydınlatmaları ters bir “Y” şeklini alacağı görülebilen model, günümüz pickup segmentinin tasarım standartlarına ayak uyduracak.
Elimizdeki fotoğraflar ve video maalesef yeterince kaliteli değil. Öte yandan .com’un içeriden aldığı detaylara göre araç 2021 yılının Aralık ayında bizlerle olacak. Bu da resmi tanıtım için bir yıl kadar daha beklememiz gerektiği anlamına geliyor.
Bunu da oku Yeni nesil Toyota Yaris Türkiye’de! Toyota Camry, 2021 yılı için hafifçe makyajlandı Yine aynı kaynaklardan aldığımız bilgilere göre yeni nesil Toyota Tundra TNGA-F platformu üzerine yerleştirilecek. Çift turbolu bir V6 kullanacak olan aracın Kuzey Amerika’daki pickup segmentine hızlı bir giriş yapması bekleniyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir