2021 Volkswagen T7 Multivan eHybrid’den yeni teaser!

2021 Volkswagen T7 Multivan eHybrid’den yeni teaser!

 

Tamamen elektrikli modu ile geliyor.

Volkswagen, T7 Transporter Multivan’ın teaser kampanyasına son hızıyla devam ediyor. Son haftalarda her gün aracın yeni görüntülerini yayınlayan Alman marka, teaser’ların son bölümünde aracın PHEV versiyonuna odaklanıyor. Bu model sadece elektrikli motorunu kullanabileceğiz modu ile ön plana çıkıyor.
Multivan eHybrid’in düşük hızlarda sadece elektrikli sistemini kullandığını da belirtelim. Bataryanın boşalması ya da yüksek hızlara ulaşılması halinde, içten yanmalı motor görevi devralıyor. Bataryaları da aracın altına yerleştirerek ağırlık merkezini aşağı çeken Volkswagen, kabinde de bu sayede alan kazanımı sağlamış.

Galeri: 2021 Volkswagen T7 Multivan Teaser

Volkswagen, şu anda aracın kullanacağı PHEV sistemi hakkında net bir açıklama yapmadı. Fakat MQB platformunu kullanacağını bildiğimiz model, mekanik anlamda platform kardeşlerine benzeyebilir. Bu da Golf GTE, Audi A3 Sportback 45 TFSI ve Skoda Octavia RS iV gibi modellerde bulunan 245 bg gücündeki 1.4 litrelik hibrit motorun en iyi aday olduğu anlamına geliyor.
Bunu da oku Volkswagen, ID.X isimli konsept modelini tanıttı Volkswagen Taigo’dan yepyeni casus fotoğraflar geldi
Wolfsburg menşeli üreticinin bu motorun bir de giriş versiyonunu ürettiğini belirtelim. Fakat daha büyük ve daha ağır yükler taşıyacak olan T7 Transporter’ın, daha güçlü versiyona sahip olması kulağa çok daha mantıklı geliyor. Aracın 13 kWh’lik lityum iyon batarya ile geldiğini de belirtelim.
Merakla beklediğimiz model önümüzdeki ayın sonu itibariyle bizlerle olacak. Elektronik park frenini ilk kez kullanacak Transporter modeli olacak T7, Golf benzeri kabin tasarımı ile de bolca teknoloji sunacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir