2022 Brezilya Yarış saat kaçta, hangi kanalda?

2022 Brezilya Yarış saat kaçta, hangi kanalda?

 

 

. . .

Formula 1 padoğu; Kuzey Amerika’nın ardından Güney Amerika’ya, São Paulo’ya, geliyor. Tutkulu taraftarları ve heyecan verici pist yapısıyla ünlenen, ayrıca Formula 1 tarihindeki en ikonik anlardan bazılarına ev sahipliği yapan Interlagos Pisti’nde sezonun 21. yarışı gerçekleştirilecek. 
Ayrıca okuyun :

Brezilya GP’de iki DRS bölgesi olacak
Brezilya Yarış hafta sonunda yağmur bekleniyor

Sezonun sondan 2. yarışı öncesinde iki şampiyon da belli olsa da diğer sıralar için mücadele devam ediyor. Son yarışı da kazanarak iki rekoru birden kıran çifte şampiyon Max Verstappen, 416 puanla pilotlar klasmanında lider. 
İkinci sıra için Sergio Perez ile Charles Leclerc arasındaki mücadele devam ediyor. Kendi evinde podyuma çıkarak puanını 280’e yükselten Perez, Verstappen’in en yakın takipçisi konumunda. 
Meksika’da kabus gibi bir yarış geçiren Charles Leclerc ise 275 puanla üçüncü sırada ve bu hafta sonu güçlü bir sonuç alarak 2. sıraya yükselmek istiyor. 
Mercedes pilotu George Russell 231 puana sahip ve dördüncü sırada yer alıyor. Bu hafta içerisinde resmen Brezilya fahri vatandaşı olan Lewis Hamilton ise 216 puanla beşinci. 
 
Markalar Şampiyonası’nda da Red Bull’un üstünlüğü söz konusu. 2013’ten bu yana ilk kez şampiyonluğa ulaşan Avusturyalı marka, 696 puanla ilk sırada. Ferrari 487 puanla ikinci. Sezonu ikinci sırada bitirmeyi arzulayan Mercedes ise Ferrari’nin 40 puan arkasında, 447 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, celebrates on arrival in Parc Ferme
/

Seans Saatleri

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Brezilya GP’de Sprint yarış formatı uygulanacak. Dolayısıyla hafta sonu formatında normale kıyasla ufak değişiklikler bulunuyor. 
İlgili içerik :

Formula 1 Sprint yarışı rehberi: Bu yıl neler değişti?

Hafta sonu, 11 Kasım Cuma günü 18.30’da gerçekleştirilecek 1. antrenman seansı ile başlayacak. Sprint hafta sonunda olduğumuzdan, 1. antrenman turlarının ardından hemen sıralama turlarına geçilecek. 
Yine 11 Kasım Cuma günü 22.00’de sıralama turları gerçekleştirilecek ve bu seansın sonucu, 12 Kasım günü gerçekleştirilecek olan Sprint yarışın grid dizilimini belirleyecek. 
12 Kasım Cumartesi günü 18.30’da ilk olarak 2. antrenman seansı gerçekleştirilecek. Takımlar, bu seansta daha çok yarış temposu üzerine odaklanıyorlar. 
12 Kasım Cumartesi günü 22.30’da ise Sprint yarış gerçekleştirilecek. Bu yarışın sonucu, ana yarışın grid dizilimini belirleyecek. Son olarak, 13 Kasım Pazar günü 21.00’da ana yarış gerçekleştirilecek. 
F1 seansları; Formula 1TV, S Sport Plus ve S Sport 2 üzerinden canlı yayınlanacak. 
Bu hafta sonu ayrıca WSBK ve WEC serileri de yarışacak. Bu hafta sonu yarışacak bütün serilerin yarış programına buradan ve aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
Bu hafta sonu pistlere çıkacak ve galibiyet mücadelesi verecek olan temsilcimiz Toprak Razgatlıoğlu’na başarılar diliyoruz. 

Bütün serilerin yarış programı >>

Toprak Razgatlioglu, Pata Yamaha WorldSBK
Gold and Goose /

Biletler

paylaşım

yorumlar

 
tr.motorsport 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir