2022 Ford Maverick’in şasisi ve karoseri görüntülendi!

2022 Ford Maverick’in şasisi ve karoseri görüntülendi!

 

Tasarım tüm “çıplaklığıyla” ortada.

Bir .com takipçisi, Ford Maverick’in body-in-white adı verilen çıplak şasi-karoser kombinasyonuna ait çok güzel casus fotoğrafları çekmeyi başardı! Mavi Oval’in yekpare gövde düzenine sahip yeni pick-up modelini daha önce hiç bu kadar net ve yakından görmemiştik.

Galeri: 2022 Ford Maverick çıplak gövde casus fotoğraf

Üzerinde herhangi bir trim ve kabin parçası taşımayan prototipe profilden baktığımızda Ranger’a benzer hatları görebiliyoruz ancak Maverick, ağabeyinden biraz daha kısa olacak. Çamurlukların etrafındaki çıkıntılar ise F-150’yi andırıyor.
Yatak bölümünü de görüntüleyen takipçimiz sayesinde Maverick’in yükleme alanı hakkında da bilgi sahibi olabiliyoruz. Gözümüze dar görünen yatak bölümünü ABD’deki arkadaşlarımız motosiklet edisyonumuz olan RideApart.com’a sorduklarında şu cevabı almışlar: “Normal boyutta bir arazi motosikletini bile buraya sığdıramazsınız.”
Maverick haberleri Ford’un yeni pick-up modeli bir kez daha yoğun kamuflaj ile göründü Ford Maverick, açılabilir arka cama sahip olabilir Bu fotoğraflarda herhangi bir cam göremiyoruz fakat daha önce elimize geçen karelerde Maverick’in kayar arka camlara sahip olduğuna dair ipuçları vardı. Yandan çekilen görüntülerde ön koltuklar üzerinde sunroof için açıklık bırakıldığı da anlaşılabiliyor.
Bronco Sport, Focus ve Kuga modelleri ile aynı platformdan yükselecek olan yeni Maverick’in giriş seviyesi modelleri muhtemelen önden çekişli olacaktır. Üst paketlerde dört çeker sunacağına kesin gözüyle bakılan kompakt pick-up, Bronco Sport’tan gördüğümüz kadarıyla kabiliyetli bir off-road aracı olacak.
Önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen Ford Maverick’in satışları 2021’ye yetişmeyebilir bu yüzden aracın 2022 model yılında bayilerde yer almasını bekliyoruz. Ford Türkiye, Ranger varken Maverick modelini ithal eder mi bilemiyoruz.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir