2022 Honda Civic Type R’dan yeni casus fotoğraflar geldi

2022 Honda Civic Type R’dan yeni casus fotoğraflar geldi

 

Hot hatch tutkunları için adeta ekmek ve su kadar temel bir ihtiyaç olan Civic Type R, yeni nesline kavuşmaya hazırlanıyor. Daha önce Honda’nın yayınladığı resmi görüntülerin ardından model hakkındaki en net görüntüler bugün elimize ulaştı. Yavaş yavaş pembe kamuflajlarını çıkartmaya başlayan model, agresif görünüşü ile bir kez daha kendisine aşık edecek gibi.
Honda’nın aksine casuslarımızdan tam 14 fotoğraflık bir galeri geldi. Type R’ın güncel model kadar “farklı” görünmeyeceğini fakat sportif duruşunu artıracağına inanıyoruz. Yüzünün alt kısmındaki geniş hava kanallarına, her iki köşesinde de bulunan menfezler eşlik edecek. Arka tekerin hemen önünde bulunan ufak kanatçıklar da günden güne bir Civic Type R geleneği haline gelmeye başladı.

2022 Honda Civic Type R Casus Fotoğraflar

Arka kısma geldiğimizde ise güncel modelde de bulunan ortadan çıkışlı egzoz sistemi ve devasa arka kanat karşılıyor bizleri. Öte yandan kamuflajların bu bölgedeki yeni hava kanallarını kapattığını düşünüyoruz. Yeni nesil modeli, selefinden ayırt etmemizi sağlayacak bu yeni kanallar arka kısımdan bakıldığında da çok daha sportif bir görünüm sunmuş olacak.
Bunu da oku 2022 Honda Civic Type R için test zamanı 2022 Honda Civic Type R’dan yeni teaser görüntüleri geldi
Kaputun altında yatacak üniteyi tahmin etmek ise bir hayli zor. Yine de biz, 2.0 litrelik turbo benzinli ünitenin hayatına devam edeceğine inanıyoruz. Bu da aracın 310 bg güç civarında bir çıkış sunabileceği anlamına geliyor.
Yeni nesil Honda Civic Type R, önümüzdeki yıl tanıtılmış olacak.
 

Kaynak:

CarPix

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir