2022 Honda CR-V’den ilk casus fotoğraflar geldi!

2022 Honda CR-V’den ilk casus fotoğraflar geldi!

 

“Kompakt” sıfatını fabrikada bırakmış.

Beşinci nesil Honda CR-V, 2016 yılından beri bizlerle. 2019 yılında ufak bir makyaj operasyonu geçiren araç, Honda ürün gamının önemli bir parçası olduğu için yeni nesline kavuşmaya hazırlanıyor. Avrupa topraklarında casuslarımızın dikkatinden kaçmayan model, oldukça uzaktan da olsa, ilk kez görüntülendi.
Tahmin edebileceğiniz gibi aracın her köşesi kamuflajlar ile süslenerek ince detayların meraklı gözler tarafından keşfedilmesinin önüne geçilmiş. Yine de gözlerimiz aracın uzayan burun kısmını fark edebiliyor. 

Galeri: 2022 Honda CR-V İlk Casus Fotoğraflar

Ön kısımda endüstrinin normlarına uyarak büyük bir ızgara tamponuna kavuşacak yeni nesil model, iki parçalı gibi görünen far takımlarına da sahip. Öte yandan ışıklandırma takımlarının, uygulanan kamuflaj nedeniyle böyle göründüğüne inanıyoruz.
Yeni nesil model, dikiz aynasını da kapıya doğru indirmiş olacak. Honda mühendisleri bu sayede kabin içerisinde daha az ses duyulmasının önünü açmış olacak. Tabii bu değişimin aracın aerodinamik yapısını etkileyerek yakıt tüketimine etki ettiğini söylemek de mümkün. Bununla birlikte bu modelin Kuzey Amerika versiyonu olabileceğine inanıyoruz.
Bunu da oku Yeni Honda Dio Türkiye’de satışa sunuluyor Yeni nesil Honda S2000 için hazırlanmış hayali tasarımı görün Profilden gelen fotoğraflar boyut değişikliğini gözler önüne seriyor olsa da bizim dikkatimizi kabin tasarımı çekmiş durumda. Ön konsolda tablet benzeri bir bilgi eğlence sistemi görülebiliyor. 
Henüz net bir açıklama olmasa da Honda CR-V’nin hibrit ve PHEV türevler ile satışa sunulması muhtemel. Güncel modelde de bu seçenekleri sunan Honda, tamamen elektrikli bir model ile de karşımıza çıkabilir. Tabii şimdilik bununla ilgili markadan bir doğrulama gelmedi.
İlk casus fotoğrafları elimize ulaşan CR-V’nin yakın zamanda gelmesini beklemiyoruz. 2022 yılından önce tanıtılmayacağına inandığımız model, ancak önümüzdeki yıl satışa sunulmuş olacaktır.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir