2022 Honda HR-V elektrikli versiyonunun görüntüleri yayınlandı

2022 Honda HR-V elektrikli versiyonunun görüntüleri yayınlandı

 

Nisan ayında Honda, elektrikli bir üçüncü nesil HR-V’yi göstermek adına Auto Shanghai’da SUV E:Prototype’ı tanıtmıştı. O günden bugüne üretim modelinin görüntüleri Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından yayınlandı. Daha önce bahsetmiştik, Çin Halk Cumhuriyeti’nde satılan tüm arabalar bir homologasyon sürecinden geçiyor ve bazı durumlarda, görüntüler aracın resmi çıkış yapmasından önce Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı sitesinde yayınlanıyor.
Şu anda Honda’nın Çin’deki bölgesel web sitesinde gösterilen sıfır emisyonlu HR-V için de durum böyle. Crossover’ın dünyanın en kalabalık ülkesinde firmanın iki ortak girişimi olan XR-V ve Vezel aracılığıyla satıldığını, ayrıca ikinci adının Japonya’da da kullanıldığını tekrar hatırlatalım.

Honda HR-V Elektrikli Versiyonu

HR-V aslında daha önce Çin’de her iki ortak girişimden EV versiyonları üretmişti, bunu biliyoruz, crossover’ın en son nesline dayanan yeni versiyon yani. Honda logosunun arkasındaki şarj portunun yanında devasa kapalı bir ön ızgaraya sahip olduğundan normal hibrit modelden biraz farklı görünüyor. Dongfeng Honda’nın bir ürünü olduğundan, bagaj kapağının sağ tarafındaki rozete göz attığımız zaman e:NS1 adını taşıyor gibi bir görüntü çiziyor. Ayrıca net arka farlar ve rozet yerine “HONDA” yazısı da onu standart modelden ayıran başka bir özellik.
Bunu da oku Honda Civic Type R, bu render’larda kamuflajlarını kaybetti Bu 2021 Civic Si Teaser’larına göre araç yeni bir şeyler deniyor
Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı web sitesinde verilen bilgilere göre Honda e:NS1, 150 km/sa azami hız için yeterli olan 201 beygir gücü üreten bir elektrik motoruna sahip. Aynı zamanda biraz büyük. 2.108 kilogram kadar. Elektrikli HR-V’yi ü muhtemelen sadece Çin’e özgü bir olay olacak. Bekleyişe devam.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir