2022 Kia Proceed makyajlanmaya hazırlanıyor

2022 Kia Proceed makyajlanmaya hazırlanıyor

 

Tasarımda büyük değişimler beklememek lazım.

Kia, yeni nesil Ceed modeliyle birlikte yelpazeyi bir hayli genişletti diyebiliriz. Standart 5 kapılı hatchback modele XCeed adı verilen crossover versiyon, normal station wagon ve shooting brake türevi Proceed eşlik ediyor. Casuslarımızından gelen fotoğraflara bakılırsa Koreli marka Proceed’i makyajlamaya hazırlanıyor.
Elimize geçen yeni fotoğraflarda kamuflaj yoğunluğu yorumlamayı zorlaştırıyor ancak ön ve arka yüze uygulanan saklama çalışmaları, markanın bu bölümlerde yeniliğe gideceğinin habercisi. Arka kısma konulan sahte gövde panelleri genel formun bozulmasına sebep oluyor. Buna karşın karelerde seçebildiğimiz detaylar da yok değil. Görünüşe göre Kia, makyajlı Proceed’de yeni bir ızgara, gündüz sürüş elemanları elden geçirilmiş yeni far grubu ve formu değiştirilmiş tampon dizaynı ile karşımıza çıkacak.

Galeri: 2022 Kia ProCeed casus fotoğraflar

Arka bölümü hâlihazırda piyasada bulunan modele göre daha akıcı hatlara kavuşmuş gibi görünen otomobilin stop lambaları ve tamponu haricinde bu bölgede ciddi bir değişim görmesini beklemiyoruz. Kia, asıl yenilikleri kabinde de yapabilir. Markanın yeni multimedya sistemini ve dijital gösterge panelini kullanan araç farklı bir dizayn ve yeni materyaller ile rakiplerine daha iyi cevap verecektir.
Kia Ceed casus fotoğrafları Makyajlı Kia Ceed ailesi test esnasında görüntülendi
Kia şimdiye kadar model ile ilgili herhangi bir detay sızdırmadı. Ancak kaput altında 159 bg güç, 253 Nm tork üreten 1.5 litrelik turbo benzinli hafif hibrit seçeneğin görev yapması bekleniyor. Bunun dışında 204 bg’lik 1.6 Proceed GT de yola devam edecektir.
Makyajlı Proceed belki bu yıl içinde bile tanıtılabilir. Bekleyip görelim.

Kaynak:

Automedia

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir