2022 Kia Telluride makyajlı yüzüyle ilk kez yakalandı!

2022 Kia Telluride makyajlı yüzüyle ilk kez yakalandı!

 

Büyük SUV hem iç hem de dış açıdan pozlar vermiş.

Yaklaşık bir ay önce Kia’nın yenilenen logosuna ve daha fazla standart donanıma kavuşan 2021 Telluride, belli ki daha fazlasını almaya hazırlanıyor. Önümüzdeki sene tanıtılması beklenen makyajlı Telluride, Güney Kore’de objektiflere konuk oldu.
Satış performansı bir hayli yüksek olan Telluride sadece birkaç yıldır piyasada ancak Kia, ilgiyi canlı tutmak adına hiç vakit kaybetmeden makyaj operasyonunu devreye almak istiyor. Aynı durum aracın mekanik parçalarını paylaştığı Hyundai Palisade için de geçerli.

Galeri: 2020 Kia Telluride Nightfall Edition

Yoğun kamuflaj sizi yanıltmasın; Kia, büyük SUV modeline klasik bir makyaj operasyonu uygulayacaktır. Zaten tutmuş bir formülü çok fazla değiştirmek de çok makul bir hamle olmazdı doğrusu. Gördüğümüz kadarıyla far ve stop grubu minik dokunuşlar yaşayacak.
Kia, Amerika Birleşik Devletleri’nde 2022 model yılına dâhil Tellure modellerini yeni bir ızgarayla donatmıştı. Ancak Koreli marka, videoya bakılırsa “Kaplan Burnu” adını verdiği bu formu bir kez daha değiştirmeye hazırlanıyor. Belki de karşımıza çıkan araçtaki dikey ızgara elemanları sadece belli paketlerle sınırlıdır, göreceğiz.
Kia Telluride haberleri Kia Telluride, yeni model yılı için makyajlandı Kia, ABD’de Telluride siparişlerine yetişmekte zorlanıyor
Casus videosu aracın içine dair görüntüler de içeriyor. Gösterge paneli hariç her yeri açıkta olan model büyük ihtimalle bu kısımda ciddi değişimler görmeyecek. Zaten Kia, 2021 model yılı güncellemesiyle birlikte standart donanıma 10.25″ boyutlu multimedya sistemini eklemişti.
Bahsini ettiğimiz model yılı güncellemesi haziran ayında gelmişti ve makyajlı modele dair gördüğümüz ilk prototip bu; anlayacağınız yenilenen Telluride Kore’de yıl bitmeden tanıtılsa bile satış grafiğinin sağlam olduğu Amerika Birleşik Devletleri pazarına 2022 içinde giriş yapacaktır.

Kaynak:

우파푸른하늘Woopa TV / YouTube

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir