2022 Maserati GranTurismo, yeni yüzünü göstermemekte ısrarcı

2022 Maserati GranTurismo, yeni yüzünü göstermemekte ısrarcı

 

MC Stradale donanım paketinin 600 bg güç üretmesi bekleniyor.

Maserati, geçtiğimiz ay yeni nesil GranTurismo’nun ilk teaser’larını bizlerle paylaşmıştı. Üreticinin paylaştığı kamuflajlı prototipler genel anlamda model hakkında bir fikir sahibi olmamızı sağlamıştı. Fakat bugün ilk kez, Alfa Romeo Giulia gövdesinin altından çıkan GranTurismo test aracının casus fotoğraflarını inceliyoruz. Hala tanıtımlardaki gibi kamuflajlı olan model, kardeşlerinin arasına gizlenmiş.
Dürüst olalım, fotoğraflar elimizdeki en net açıları sağlamıyor bizlere. Fakat aracı, diğer Maserati ürünleri arasında görmek boyutları ve yapısı hakkındaki soru işaretlerimizi gidermemize yardımcı oluyor. Kamuflaj hala en ince detayları gizliyor olsa da GranTurismo’nun artık üretim parçalarına kavuştuğunu söylemek mümkün.

Galeri: 2022 Maserati GranTurismo Casus Fotoğraflar

Fakat yeni nesil ile birlikte GranTurismo ailesinde derinin altında da önemli değişiklikler yaşanacak. Yeni GranTurismo, tamamen elektrikli bir türeve sahip olacak ilk Maserati modeli olmaya geliyor. Pek çok motor seçeneği ile gelmesi beklenen aracın, MC20’ye ait Nettuno isimli V6 motoru kullanması da gündemde. Yani her damara göre şerbet vermekte ısrarcı İtalyan marka.
Bunu da oku Maserati Grecale yüksek ihtimalle böyle görünecek! ⠀ Beş adet Maserati MC20 prototipi, Ferrari’nin önünde yakalandı
Asıl merak konusu ise aracın çıkış gücü. En yüksek performansı sunacak MC Stradale donanımının 600 bg güç ile geleceği söyleniyor. İddialara göre bu takı, tarihinde ilk kez tamamen elektrikli olacak. Bu da modeli, Tesla Model S ve Porsche Taycan ile rakip yapacak. Bizleri heyecanlandırmayı şimdiden başaran model, 2022 yılından önce çıkış yapmayacaktır.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir