2022 Mercedes-AMG SL kamuflajı azaltmış

2022 Mercedes-AMG SL kamuflajı azaltmış

 

Alman roadster kürkçü dükkanına geri dönmüş.

Yeni nesil Mercedes-AMG SL-Serisi, kış aylarının bitmesinin ardından doğal ortamında test yapmaya devam ediyor. İsveç’te kapsamlı bir soğuk hava testi süreci geçiren iki kapılı roadster, çok daha tempolu sürüşler için Nürburgring’e geldiğinde casuslarımızın objektiflerinden kaçamamış.
Tüm gövdesinde hâlâ kamuflaj taşıyan yeni SL, AR&GE ekibinin işinin henüz bitmediğine işaret ediyor. Tabii şu anda karşımızdaki prototipin eskiye oranla daha az gizleme çalışması gördüğünü de belirtmek lazım. Bu sayede ön yüzü ve biraz da gövde rengini görebiliyoruz. Ek olarak kışın test yapan test araçlarına göre çok daha büyük jantlar kullanıldığını da belirtelim.

Galeri: 2022 Mercedes-Benz SL Nürburgring casus fotoğraflar

Doğrudan AMG tarafından geliştirilen yeni SL’in crossover ve SUV çılgınlığı içinde pek makul bir hamle olmadığını düşünebilirsiniz. Ancak Mercedes-Benz tarihinde önemli bir yer tutan şık roadster, kardeş olacağı yeni AMG GT’nin Roadster versiyonunun yerini alacak.
SL-Serisi’nin gelişimine bir göz atın Yeni Mercedes-AMG SL, GT Roadster’ın yerini alacak 2021 Mercedes-AMG SL kafilesi İsveç’te görüldü Giriş seviyesinde yer almasına rağmen 400 bg civarında güç üretecek 2.0 litrelik turbo motordan tutun çift turbo destekli V8’i kullanan SL63’e kadar tüm yelpaze, bundan sonra AMG çatısı altında satılacak. AMG’nin yeni hibrit model formülünü kullanan ve 800 bg civarında güç sunacağı tahmin edilen SL73 ise en tepeye konumlanacak. En azından söylentiler bu yönde, markadan gelecek açıklamaları beklemekte fayda var.
2021 içinde tanıtılması planlanan yeni SL, büyük ihtimalle 2022’nin başında satışa sunulacaktır. Bu süreçte Nürburgring testlerinden daha çok fotoğraf görebiliriz. Takipte kalın.

Kaynak:

Automedia

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir