2022 Mercedes SL kumaş tavanıyla casuslara yakalandı

2022 Mercedes SL kumaş tavanıyla casuslara yakalandı

 

AMG imzalı roadster’ı daha önce hiç bu kadar net görmemiştik.

Günümüz otomobil dünyasında artık iki kapılı lüks spor otomobillere pek yer kaldığını söyleyemeyiz. Hele bir de üstü açılır türevler daha da nadirler. Ancak her segmente saldırmasıyla ünlü Mercedes-Benz, uzun süredir var olduğu bu sınıftaki temsilcisi SL-Serisi’nin yeni jenerasyonunun testlerine devam ediyor. Kumaş tavana geçiş yapan model kamuflajı azaltmış.
Tasarımın yavaş yavaş belli olmaya başladığı yeni kareler, aracın metal tavanı terk ettiğini doğruluyor. Ayrıca yeni S-Serisi’nde gördüğümüz “flush” adı verilen gizli kapı kollarının da SL’de kendine yer bulduğunu belirtelim. Keza kabinde de W223 kodlu S’ten ilham alacak.

Galeri: Mercedes-AMG SL-Serisi casus fotoğraf

Yeni nesil AMG GT Coupe ile birlikte geliştirilen yeni SL-Serisi artık tam manasıyla bir AMG modeline dönüşecek. Giriş seviyesi SL43’ten hibrit destekli amiral gemisi SL73e 4MATIC+ versiyonuna uzanan, sıralı 6 silindirli ve çift turbolu V8 motorlardan oluşan yelpaze 440 bg ile 800 bg aralığında güç çıkışı sunabilir.
SL-Serisi haberleri Yeni nesil Mercedes SL bir kez daha görüntülendi ⠀ 2021 Mercedes SL-Serisi Almanya’da yakalandı Güncel nesle göre çok daha sportif bir görünüme kavuşması beklenen SL-Serisi, AMG mühendislerinin elinden geçecek şasisi sayesinde yol tutuş ve performans alanında da sıçrama sağlayacaktır. Alman markanın roadster modelini 2021’in sonuna doğru tanıtması bekleniyor.

Kaynak:

CarPix

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir