2023 Kia Telluride casus fotoğraflarına göre yorumlandı

2023 Kia Telluride casus fotoğraflarına göre yorumlandı

 

Küçük ama etkili değişimler.

Kia’nın Kuzey Amerika pazarında en çok satan modelleri arasında yer alan Telluride, yakın zamanda makyajlanacak. 2022 model yılına ufak donanım güncellemeleriyle giriş yapan Telluride’e ait bir prototip, geçtiğimiz günlerde casuslara yakalanmıştı.
Güney Kore’de videoya alınan test aracı pek fazla detay vermese de internete düşen görüntüler, Rus site Kolesa.ru’daki dostlarımıza yetmiş. Bizce oldukça doğru noktalara temas eden tasarım takımının ortaya çıkardığı işe bakılırsa önümüzdeki yıl görücüye çıkacak olan Koreli SUV, minik ama etkili değişimler geçirecek.

Galeri: Makyajlı 2023 Kia Telluride render

Kaldı ki zaten satışa sunulduğundan beridir iyi bir satış grafiği çizen Telluride’in makyaj ile ciddi değişimler geçirmesine gerek yok. Muhtemelen Kia, büyük SUV modelinde far grafikleri, radyatör ızgarası süslemesi ve tampon üstü hava girişi gibi bölgeler haricinde yeniliğe gitmeyecektir.
Kia Telluride haberleri Kia Telluride, yeni model yılı için makyajlandı Kia, ABD’de Telluride siparişlerine yetişmekte zorlanıyor
Arkada ise stop lambaları ve tampon bölgesine uygulanacak minik dokunuşlar bekliyoruz. Kolesa.ru buraya kendi yorumunu katmış ancak daha gerçekçi tahminler için kamuflaj azaltan test araçlarını görmek daha doğru olur.
Daha yeni model yılı güncellemesi gören Kia Telluride’in makyajlı versiyonu büyük ihtimalle 2022’nin ikinci yarısından evvel gelmeyecektir. Tabii Kore pazarı tazelenen SUV’ye biraz daha erken kavuşabilir. Bekleyip görelim.

Kaynak:

Kolesa.ru

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir