Saniyelerle Yarış Kepez’de Başlıyor
Saniyelerle Yarış Kepez’de Başlıyor
Türkiye Drag Şampiyonası 1. Ayak yarışları 9-10 Mayıs tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek.
Kepez Belediyesi ev sahipliğinde yeni açılan Kepez Drag Pisti’nde Türkiye Drag Şampiyonası’nın ilk ayak yarışları yapılacak.
Türkiye Motosiklet Federasyonu 2026 yarış takviminde yer alan Şampiyona, 9-10 Mayıs tarihlerinde, Süper Street, Pro Street, Street2, Street 750, Street 600, Standart 1, Standart 2, Pro 200, Pro 300, Standart300 ve Kadınlar sınıfında düzenlenecek.
Smyrna Motosiklet Spor Kulübü tarafından düzenlenecek yarışlar, 9 Mayıs Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak. 10 Mayıs Pazar günü ise birbirinden heyecanlı yarışlar yeni Kepez Drag Pisti’nde start alacak.
Nefeslerin tutulduğu yarışlarda, motor tutkunları birincilik kupası için kıyasıya mücadele ederken, tribünleri dolduran izleyicilerde adrenalin yüklü yarışları izlemenin keyfini yaşayacak.
ÖNEMLİ DUYURU
Federasyonumuz yarış takviminde yer alan tüm yarışların ONLİNE KAYIT kapanma saati her yarış öncesi perşembe günü saat 18:00’dir.
ONLİNE KAYIT sistemine dekont yükleme zorunluluğu vardır.
ÜCRET BEDELLERİ:
* Kulüp sporcuları: 4.000 TL
* Ferdi lisansa sahip sporcular: 8.000 TL
* 2024 yılı sınıfında ŞAMPİYON olan sporcular ÜCRETSİZDİR.
* 16 yaş altı sporcular: 1.050 TL
DİKKAT !!!
Online kayıt yapmadan önce dekontunuzu hazır hale getirmeniz ve Online kaydınızın tamamlanması için doğru dekont yüklemeniz gerekmektedir.
Yanlış dekont yüklenmesi, hiç dekont yüklenmemesi, dekont yerine başka görsellerin yüklenmesi durumunda ONLINE YARIŞ kaydı YAPILMAMIŞ sayılacak ve yarışa kabul için ücret bedelinin dışında ek olarak 5.000 TL cezai işlem uygulanacaktır.
AYRICA,
Belirtilen süre içerisinde online kayıt yaptıramayan sporculardan, yarış kayıtlarını idari kayıt ve teknik kontrol işlemleri sırasında yaptırması halinde yarış ücret bedeline ek olarak 5.000 TL ceza ücreti alınacaktır.
TÜM YARIŞ ONLINE KAYIT ve DEKONT YÜKLEME SÜRECİ YARIŞÇI SORUMLULUĞUNDADIR.
TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU
Banka: Garanti Bankası
IBAN:TR93 0006 2000 7110 0006 2985 52
Açıklama: TC No – Adı Soyadı
En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.


