2021 Ford Maverick First Edition’a yakından bakın

2021 Ford Maverick First Edition’a yakından bakın

 

Bu modellerden biri yabanda görüntülendi.

Ford Maverick First Edition geçtiğimiz hafta sızdırılmış olsa da Ford hala konu hakkındaki sessizliğini koruyor. Model hakkında pek çok şey biliyor olsak da, kendisi hakkında duyduğumuz bazı iddiaların doğruluğunu test etmek için sonbahar aylarını beklememiz gerekecek. Fakat Mavericktruckclub.com ekibi sayesinde modele oldukça yakından bir bakış atma şansı buluyoruz.
Las Vegas çevresinde görüntülenen model, sızdırılan görseller ile paralellik gösteriyor. Hatta kendisinin Area 51 isimli gövde rengini giydiğini bile görüyoruz. Fotoğraflarda aracın kumaş tavan detaylarını ve genel yapısını inceleyebiliyoruz. First Edition versiyonunun dikiz aynalarında oldukça ilginç bir “detay” bulunduracağını da belirtelim.

Galeri: 2021 Ford Maverick First Edition

Ford, kaç adet First Edition Maverick üreteceğini henüz açıklamadı. Fakat iddialara göre marka şimdiden 36.000 adet rezervasyon almış durumda. 20.000 doların biraz daha altında bir fiyata satılacak olan model, markanın giriş eşiği görevi görecek. Fiyatına rağmen bolca teknoloji ve oldukça şık bir tasarım sunacak olan Maverick, Ford tutkunlarının göz bebekleri arasına girecek.
Bunu da oku Yeni Ford Tourneo Connect’ten ilk casus fotoğraflar geldi ⠀ Ford Bronco, Mustang Shelby GT500 ile karşı karşıya
Model, 2.5 litrelik hibrit ve dört silindirli bir ünite ile geliyor. 195 bg güç üretebilecek bu üniteyi tercih etmeyen kullanıcılar, 250 bg güç üretebilen EcoBoost motora çıkabilecek. Bakalım Ford, Maverick’ten beklediği başarıyı alabilecek mi?
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir