2022 BMW M2, Nürburgring’de görüntülendi

2022 BMW M2, Nürburgring’de görüntülendi

 

Sonunda modelin kabinine bakabildik.

Yeni nesil BMW M2, resmi olmasa da, ızgarasını bizlere gösterdi. Fakat Bavyeralı üretici, testlerine devam ettiği prototipler üzerinden kamuflajları çıkartmama konusundaki ısrarını sürdürüyor. Elimize ulaşan yeni fotoğraflarda casuslarımız iki adet prototip görüntülemeyi başardı. Bunlardan ilki trafikte takılırken, diğeri Nürburgring’de performans testine devam ediyor.
Sonunda kabinini de görüntülemeyi başardığımız model, standart 2 Serisi Coupe’den çok daha farklı bir tasarıma sahip olacak. Özellikle ekranların standart versiyonda bulunanlardan daha büyük olduğunu görebiliyoruz. Yeni 2 Serisi’nde karşımıza çıkan direksiyon tasarımı ise direkt olarak alınmış. Fakat bu iki modelin kabinleri arasındaki tek benzerliğin şimdilik bundan ibaret olduğunu düşünüyoruz.

Galeri: 2022 BMW M2 Yeni Casus Fotoğraflar

Dış tasarıma baktığımızda ise M2’nin büyük lastikleri dikkatimizi çekiyor. Kısa arka kısmı sayesinde bizlere E87 jenerasyonu BMW 1 Serisi M Coupe’yi hatırlattı performanslı model. Nürburgring’den gelen fotoğraflarda aracın bu konuda da çok yetenekli olacağını görebiliyoruz.
CLAR tabanlı M2, pek çok performans tutkununun göz bebeği olacak. 3.0 litrelik motoru kullanacak olan modelin 450 bg güç ve 542 Nm tork üretmesi bekleniyor. Hatta bazı iddialara göre çıkış gücü bundan bile fazla olabilir.
Bunu da oku ⠀ BMW 7 Serisi Hibrit ve i7 Nürburgring’de! 2021 BMW X5 Black Vermilion, “sinsi” tasarımı ile karşımızda
Yine de “hot hatch’i” 2022 yılından önce beklemiyoruz. Tahminlerimiz M2’nin önümüzdeki yılın yaz aylarında tanıtılacağı yönünde. Teslimatlar ise ancak Aralık ayına ve 2023 yılının ilk günlerine sarkacaktır.
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir