Hamilton, Cullen’ın ayrılığı sonrası kendisine kurduğu yeni yapıyı ilk kez anlattı

Hamilton, Cullen’ın ayrılığı sonrası kendisine kurduğu yeni yapıyı ilk kez anlattı

 

 

. . .

Hamilton’ın fizyoterapisti ve asistanı olarak görev yapan Cullen, yıl başında görevinden ayrıldı.
Rolü artık iki yeni fizyoterapist arasında paylaştırılmış olsa da, Hamilton’ın perde arkasındaki destek yapısının büyük kısmı aynı kaldı.
Hamilton ve Cullen “bir sonraki macerayı” planlamak için iletişim halinde kalmaya devam ederken, yedi kez dünya şampiyonu, gelecekte Everest Dağı’na beraber tırmanabileceklerini umuyor.
Hamilton, “Benim biraz farklı bir düzenim var, [Angela’nın] rolü iki kişi arasında paylaşılıyor.”
“Ekibimin geri kalanı aynı. Ange ile geçen gün yine konuştuk, sürekli iletişim halindeyiz.”
“Her zaman birbirimizin hayatında olacağız, her zaman bir sonraki eğlenceli macerayı sabırsızlıkla bekleyeceğiz, bu ister paraşütle atlama olsun, ister bir noktada beraber Everest Dağı’na tırmanmak olsun, neler olacağını kim bilir? Bütün bu yolculuklarımızda birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz.”
“Şu anda sahip olduğum düzen harika. Ekibimdeki çocuklardan biri – Steve-O – McLaren’daki ilk yarışımdan beri benimle beraber. McLaren’dan buraya geçtiğimde vites kutusu teknisyenim olarak buraya geldi. Daha sonra birkaç farklı göreve geçti ve şimdi da bana yardım ediyor.”
“Bunun dışında antrenmanım konusunda biriyle çalışıyorum, o da burada, Kylie. Ayrıca Santi de burada, Penni de burada. Harika bir destek yapısına sahibim.” dedi.

Uzun yıllardır şampiyonada yer alan Hamilton, şampiyonadaki varlığının devamının büyük bir kısmının antrenman ve diyete bağlı olmasına rağmen, fedakârlık yapmaya devam etme istediğinin de kendisini iyi durumda tuttuğunu düşünüyor.
Hamilton, “Toparlanma sürecim artık daha iyi çünkü bu sürece her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdayım.”
“22 yaşındayken, kendimi toparlamaya odaklanmıyordum. Bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Sadece eve gidiyordum, muhtemelen bir pizza yiyordum ve ertesi gün ne yapmam gerektiğine dair hiçbir fikrim olmuyordu.”
“Etrafımda toparlanma sürecinde bana yardımcı herhangi bir uzman yoktu.”
“Bir fizyoterapistim vardı fakat çok fazla bir şey yapmazdık. Birlikte biraz antrenman yapardık, beraber biraz yüzerdik fakat bunun dışında nasıl beslenmem, kaybettiğim sıvıyı nasıl yerine koyacağım, ne tarz esneme hareketleri yapacağım ya da diğer bütün farklı şeyleri nasıl yapacağım konusunda bilgim yoktu.”
“O zamanlar bunları yapmıyordum. Ama o zamanki sürücüler o kadar formda mıydı bilmiyorum, o yüzden muhtemelen bizden daha bitkin düşüyorlardı çünkü biz onlardan çok daha fazla antrenman yapıyoruz.” dedi.

 
tr.motorsport 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir