2023 Japonya Yarış ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


2023 Japonya Yarış ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 

 

. . .

F1 padoğunun geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Singapur Yarış ile başlayan ufak Asya turu, bu hafta sonu Japonya Yarış ile son buluyor.
Takımlar Singapur’daki inanılmaz yarışın ardından Japonya’ya gelirken, sezonun 17. yarışına çok özel bir pist ev sahipliği yapacak: Suzuka. 
Akıcı ilk sektörü, tutkulu taraftarları ve cesaret gerektiren hızlı virajları ile ünlenen Suzuka Pisti; Formula 1 tarihindeki birçok inanılmaz yarışa ve unutulmayan anlara ev sahipliği yaptı. 
Son şampiyon Max Verstappen de geçtiğimiz sezon şampiyonluğunu burada ilan etmişti, bu sezon ise Red Bull’un şampiyonluğunu Suzuka’da ilan etme olasılığı bulunuyor. 
İlgili içerik:

Red Bull bu hafta sonu takımlar şampiyonluğunu ilan edebilir

Japonya hafta sonunun programı ise her zaman olduğu gibi Avrupa’da birçok alarm kurulmasına neden olacak zira seansların hepsi sabah saatlerinde gerçekleştirilecek. Yani bu hafta sonu Formula 1 tutkumuz için uykumuzdan biraz feragat etmemiz gerekecek. 

Hafta sonu programı:

22 Eylül Cuma

1. antrenman seansı: 05.30 – Formula 1 TV / S Sport Plus (Türkçe)
2. antrenman seansı: 09.00 – Formula 1 TV / S Sport Plus (Türkçe)

23 Eylül Cumartesi

3. antrenman seansı: 05.30 – Formula 1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)
Sıralama turları : 09.00 – Formula 1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

24 Eylül Pazar

Japonya Grand Prix: 08.00 – Formula 1 TV / S Sport 2 / S Sport Plus (Türkçe)

Bütün seanslar Formula 1 TV üzerinden de naklen yayınlanacak. Formula 1 TV’de dereceleri anlık olarak takip edebilir ve seansları araç üstü kameralarıyla izleyebilirsiniz ancak Formula 1TV’de Türkçe anlatım olmadığını hatırlatmakta fayda var. 
Bu hafta sonu menümüzde sadece Formula 1 olmadığını hatırlatmakta fayda var zira menümüz oldukça kalabalık. 
Bu hafta sonu Formula 1’e ek olarak MotoGP, Moto2, Moto3, WSBK, WSSP DTM ve Avrupa Le Mans serileri de yarışacak. Bu hafta sonu yarışacak bütün serilerin yarış programına buradan ve Instagram içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
Bu hafta sonu pistlerde ülkemizi temsil edecek Deniz Öncü, Can Öncü, Bahattin Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu, Ayhancan Güven ve Salih Yoluç’a başarılar diliyoruz! 

 
tr.motorsport 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir